Welkom!

Tandartspraktijk Geurst wordt sinds oktober 2013 geleid door tandarts Herman Geurst.

Herman Geurst is in 2009 afgestudeerd aan het ACTA te Amsterdam en heeft sindsdien gewerkt in een grote groepspraktijk. Dit was een leerzame ervaring voor de net afgestudeerde tandarts en een ideale werkomgeving om zich te ontplooien in alle facetten van de algemene tandheelkunde.

In deze periode heeft tandarts Geurst zich bekwaamd in de Cerec techniek, een techniek waarmee kronen in 1 dag aan de stoel kunnen worden gemaakt. Tevens heeft hij zich bekwaamd in complexe casuistiek, medisch beperkte patienten, angstpatienten, kinderen en esthetische tandheelkunde.

Hoewel een grote groepspraktijk zeker zijn voordelen heeft, bemerkte tandarts Geurst dat zijn hart toch elders ligt.

Tandarts Geurst vindt de persoonlijke aandacht, het de tijd nemen voor zijn patienten, het uitgebreid uitleg en advies geven in beeld en geluid en het zijn van de family dentist voor het hele gezin erg belangrijk in zijn vak.

Binnen tandartspraktijk Geurst heeft hij een team van enthousiastelingen om zich heen verzameld, dat met elkaar de zelfde visie op de tandheelkunde heeft.

Wij staan dan ook met elkaar voor u klaar om u het u zo aangenaam mogelijk te maken binnen de praktijk waarbij wordt gestreefd naar zo goed mogelijke tandheelkunde aansluitend op Uw  wensen.

U kunt voor al uw tandheelkundige en mondhygienistiche vragen en wensen bij u terecht.

UA-53972116-1