Algemene Tandheelkunde

Bij ons kunt u terecht voor nagenoeg alle tandheelkundige zorg. Dit gaat van periodieke controle tot aan een complete gebitsrehabilitatie. Iedereen is welkom!
Binnen de praktijk wordt amalgaamvrij (geen grijze vullingen) gewerkt en wordt alleen nog met composiet (witte vullingen) als vulmateriaal gewerkt.
Tandarts Geurst is gewend om uitgebreid in beeld en geluid uitleg en advies te geven en in samenspraak met uw wensen tot een behandelplan te komen.
Als modern opgeleid tandarts is tandarts Geurst doordrongen van het belang van en een groot voorstander van preventie binnen de tandheelkunde. Voorkomen is beter dan genezen. Op het moment dat het nodig is in te grijpen zal dat ook zeker gebeuren, maar dan zo weefsel sparend mogelijk en alleen op stricte indicatie. Daarom wordt er ook nauw samen gewerkt met mondhygieniste Siham. Zij houdt zich bezig met professionele gebitsreiniging en preventieve voorlichting en doet parodontale behandelingen bij diepe ontstekingen. Een gezond fundament is de basis voor behoud en, waar nodig, duurzaam herstel.

UA-53972116-1